Грил сандвич с пиле, чедър и спанак

ПРОДУКТ ЗА РЕЦЕПТАТА

Прясно пилешко филе

Рецептата е лесна Рецептата не е трудна Рецептата е трудна
15 минути
2 порции

Продукти:

  • 70 г печено пилешко месо
  • 4 филии хляб за тостер
  • 70 г чедър
  • 20 г спанак
  • 40 г масло

Начин на приготвяне:

Нарежете пилето на дребно, смесете с настъргания чедър и разбъркайте. Върху всяка филия хляб сложете листа спанак, отгоре сложете от пилето и сиренето и покрийте с останалите филии хляб.
Намажете горните филии с масло, загрейте добре тиган с незалепващо покритие и сложете сандвичите с намазаната страна надолу. Притиснете с ръка и гответе 1-2 минути, докато хлябът стане златист и хрупкав.
Намажете горната филия с масло и обърнете сандвича. Покрийте с капак тигана, за да се разтопи сиренето и гответе около минута, за да се запече добре.
Готовите сандвичи разрежете на две и поднесете.

 

Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.

Съгласен съм Научи повече