Колбаси и деликатеси

Колбас Закуска с чушка

Колбас Закуска с чушка

Колбасът Закуска с чушка е направен от пилешко месо, чушка и подправки. Подходящ е за топли и студени сандвичи и предястия.

Срок на годност:
30 дни
Разфасовка:
Изкуствена обвивка