Калории
581
Калории
581
Протеини
36 г
Мазнини
39 г
Въглехидрати
24 г
Фибри
8 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Обелете и нарежете лука на дребно.
В тенджера загрейте зехтина, сложете лука и гответе 3-4 минути.
Добавете пасирания чесън и подправките и след 30 секунди сложете граха, и ядките кашу.
Налейте бульона, покрийте с капак и варете 6-7 минути, докато граха започне да омеква.
Сложете розичките карфиол, посолете и подправете с черен пипер и варете 15 минути под капак.
Към супата добавете пилешкото филе и гответе под капак още 15 минути.
Свалете супата от котлона и оставете за 5 минути без да махате капака.
Извадете месото и охладете за кратко.
С блендер пасирайте супата до получаването на гладко пюре.
В малък тиган загрейте зехтина, добавете ситно нарязания чесън и семената и гответе около минута-две, докато започнат да пукат.
Прибавете смлените кориандър и кимион, разбъркайте и свалете съда от котлона.
Накъсайте месото на дребни парченца.
Разпределете супата в чинии за сервиране и към всяка порция добавете от накъсаното пилешко филе и поръсете със запечените семена и зехтина от готвенето им. Гарнирайте с малко пресен кориандър.