Калории
783
Калории
783
Протеини
36 г
Мазнини
62 г
Въглехидрати
21 г
Фибри
1 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
С остър нож отрежете долната страната на бутчетата, за да може лесно да почистите костта. Оголете началото на костта и издърпайте излишната кожа. Притиснете останалата кожа надолу и оголете костта възможно най-много.
Отрязаните кости и кожа ползвайте за приготвянето на бульон.
Полейте бутчетата със зехтин, посолете и подправете с черен пипер. Увийте костта с алуминиево фолио, за да не потъмнее по време за печенето. Подредете в тава. Полейте с още малко зехтин и печете 40 минути в предварително загрята до 220 градуса фурна.
В хаван сложете филетата аншоа и чесъна и намачкайте на паста. Прехвърлете в голяма купа и добавете соса уорчестър, горчицата и лимоновия сок и разбъркайте. Сложете майонезата и разбъркайте до получаването на хомогенна смес. Към така приготвения дресинг прибавете настъргания пармезан и листата салата. Разбъркайте добре. Добавете хлебните крутони.
Изпечените бутчета извадете от фурната и махнете фолиото.
В плато за сервиране сложете овкусената салата и отгоре подредете изпечените бутчета. Поръсете с още настърган пармезан и сервирайте.