Калории
455
Калории
455
Протеини
22 г
Мазнини
18 г
Въглехидрати
52 г
Фибри
1 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
В купа смесете лютия сос, зехтина и кетчупа. Разбъркайте добре и отделете 1/3 от него.
В останалия сос сложете пилешкото филе, което сте разрязали на две по дължина, разбъркайте и оставете да се маринова 20 минути.
Пригответе салатата. Нарежете на ивици салатата айсберг и сложете в голяма купа. Прибавете нарязаните на тънки полумесеци ябълка и червен лук, нарязаната целина и листенца магданоз. Разбъркайте и овкусете със сол и черен пипер на вкус. Прибавете натрошеното синьо сирене и залейте с дресинг от зехтина, оцета и захарта. Приберете в хладилник, до момента на сервиране.
На средно висока температура загрейте грил тиган и изпечете месото за 5-7 минути от едната страна, обърнете и печете още 2 до 3 минути.
Разполовете хлебчетата, намажете със соса, който отделихте в началото, сложете по едно парче месо, покрийте със салатата и добавете малко барбекю сос.