Калории
751
Калории
751
Протеини
19 г
Мазнини
56 г
Въглехидрати
44 г
Фибри
7 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Нарежете репичките и лука на тънки колелца. Сложете в купичка и залейте с оцета.
Нарежете бекона на дребни кубчета и отделете в купичка. Фенела нарежете на клинове.
В сух тиган запържете бекона за 7-8 минути, докато стане хрупкав. Извадете с решетъчна лъжица и отделете настрана.
В мазнината от бекона сложете нарязания на хапки хляб и гответе 4-5 минути до златисто. Налейте оцета, оставете да се изпари и свалете съда от котлона. Оставете хляба да се охлади.
В голяма купа сложете фенел, салата фризе, хрупкавия хляб и граха. Добавете маринованите репички и лук и накъсаното пилешко месо.
Овкусете със зехтин и разбъркайте. За финал добавете бекона и листенца мента. Посолете , разбъркайте отново и сервирайте.