Калории
845
Калории
845
Протеини
84 г
Мазнини
32 г
Въглехидрати
53 г
Фибри
13 г
Приблизителни стойности, базирани на една порция.
Отделете бутчетата и гърдите на пилето. Фенера може да запазите за приготвянето на бульон. Посолете месото и го подправете с черен пипер. Запържете в сгорещеното олио и масло до златисто.
Извадете месото в чиния и в същия съд сотирайте лука за 4-5 минути.
Добавете брашното и гответе 2-3 минути, докато се запържи. Прибавете доматеното пюре, разбъркайте и налейте бульона. Сложете отцедения боб в соса и върнете месото. Оставете ястието да заври. Печете 45 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна.
Поднесете със ситно нарязан магданоз.
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.
Съгласен съм Научи повече